Set SEMIPRO 15+3 – plezalni oprimki MRclimbing

Original price was: € 297,95.Current price is: € 288,95. z DDV

Zahtevnejši izbor seta MRclimbing SEMIPRO 15+3 sestavljata dva izrazita “krimpa” (velikost S) in večji oprimki bolj zahtevnih oblih oblik tipa “sloperji”.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Sedaj gre zares! Zahtevnejši izbor seta MRclimbing SEMIPRO 15+3 sestavljata dva izrazita “krimpa” (velikost S) in večji oprimki bolj zahtevnih oblih oblik tipa “sloperji”. Vsekakor odličen izziv za nekoga, ki se s plezanjem ukvarja že nekaj časa in mu gre “dobro od rok”. Dodani so tudi trije stopi (velikost XS), ki so prav tako nekoliko bolj zahtevni za uporabo.

Vsi oprimki v kompletu so med seboj različni, tudi kompleti se nekoliko razlikujejo drug od drugega. Oprimki so različnih barv, običajno v dveh do štirih barvah. Kombinacija priznanih slovenskih oprimkov MRclimbing in francoskih Freestone.

Glede na res veliko število vprašanj podajamo naslednje priporočilo – na kvadratni meter stene je optimalno montirati 6 – 8 oprimkov, maksimalno do 10.  Najnižji oprimek naj bo vsaj 15 cm nad tlemi oz. nad višino blazine. Sicer pa je zelo koristno prebrati navodila za montažo na spodnjih povezavah.

Specifikacije:

  1. Število oprimkov: 18
  2. Velikost oprimkov: XS-3x, S-2x, XL-6x, XXL-7x
  3. Navodilo za uporabo plezalnih oprimkov MRclimbing >
  4. Navodila za osnovno razporeditev plezalnih oprimkov na plezalni steni >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set SEMIPRO 15+3 – plezalni oprimki MRclimbing”