Set OTROŠKO-REKREATIVNI 30 – plezalni oprimki MRclimbing

 299,95 z DDV

S kompletom MRclimbing OTROŠKO-REKREATIVNI 30 se da solidno opremiti že okoli 4 do 5 m2 domače plezalne stene – otroške ali rekreativne.

Kategorija: Oznaka:

Opis

S kompletom MRclimbing OTROŠKO-REKREATIVNI 30 se da solidno opremiti že okoli 4 do 5 m2 domače plezalne stene – otroške ali rekreativne. Oblike oprimkov so večinoma izrazito pozitivne, nekaj pa je tudi za odtenek manj enostavnih za dodatno popestritev plezanja. Skratka komplet oprimkov, ki pride prav na vsaki plezalni steni. Lahko kot prvi komplet oprimkov ali kot dodatna zgostitev na že deloma opremljeni plezalni steni. Vsi oprimki v kompletu so med seboj različni, tudi kompleti se nekoliko razlikujejo drug od drugega. Oprimki so različnih barv, običajno v dveh do štirih barvah. Kombinacija priznanih slovenskih oprimkov MRclimbing in francoskih Freestone.

Glede na res veliko število vprašanj podajamo naslednje priporočilo – na kvadratni meter stene je optimalno montirati 6 – 8 oprimkov, maksimalno do 10.  Najnižji oprimek naj bo vsaj 15 cm nad tlemi oz. nad višino blazine. Sicer pa je zelo koristno prebrati navodila za montažo na spodnjih povezavah.Specifikacije:

  1. Število oprimkov: 30
  2. Velikosti oprimkov: S-6x, M-4x, M/L-7x, L-8x, XL-4x, XXL-1x
  3. Navodilo za uporabo plezalnih oprimkov MRclimbing >
  4. Navodila za osnovno razporeditev plezalnih oprimkov na plezalni steni >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set OTROŠKO-REKREATIVNI 30 – plezalni oprimki MRclimbing”