Ne, nismo nezmotljivi, tudi nam se sem pa tja zgodi napaka. Zanje se vam že vnaprej opravičujemo in obljubimo, da se bomo za odpravo le teh maksimalno potrudili. Smo pa zato vsake vaše pohvale še toliko bolj veseli. Vaša mnenja nam prosimo posredujte preko kontaktnega obrazca.

 


Stanka Medved

POHODNE PALICE

''Pozdravljeni, potrjujem prejem pohodnih palic v rekordnem času ! Želim se vam samo zahvaliti za res ažurno in hitro obdelavo podatkov, kot tudi dostavo. Včeraj sem palice plačala po predračunu, danes je dostavna služba z njimi že bila na vratih.

Vse čestitke in pohvale. Z veseljem bom še poslovala z vami.''

Karmen Žitnik

GORNIŠKA OPREMA

''Živjo, pred kratkim sem se vrnila iz Tibeta, kjer sem uspešno opravila Mt. Kailash koro, z najvišjo točko 5650m. Hvala Jure in Svet športa za odlično opremo! Posebej se je izkazala spalka Sawtooth Marmot, saj me kljub moji siceršnji zmrznjenosti ni zeblo ne v Everest Base Camp, ne na Kailashu. Juretovi nasveti in prilagodljivost so bili neprecenljivi za pravilne odločitve ob nakupu.''

Se še vidimo !

Anže, Jesenice

KOLESARSKI SERVIS

''Sobota popoldan je, gremo na prvi letošnji izlet s kolesom. A lej ga zlomka, prednja guma je popolnoma prazna, ob najbolj neprimernem času! Kaj pa zdaj ? Nimam ne rezervne zračnice, niti lepila in ''flik''. Spomnil sem se, da imamo v bližini Svet Športa, pa pejmo preizkusit srečo. Hvala bogu, doma je, dobil sem zračnico, in za povrhu sva jo še hitro zamenjala.

Res hvala Juretu za prijaznost, čeprav je bila sobota popoldan. Svet Športa, vsekakor še pridem ! ''

Marijana Štrbenk

NAKUP KOLESA

Pozdravljeni, rada bi se vam zahvalila za vaše visoko profesionalno ravnanje, ko sem pri vas kupovala in tudi kupila kolo, ki mi je že v veliko veselje.

Hvala za natančno in točno pripravo kolesa, potrpežljivo demonstracijo in razlago in posebej hvala za poenostavljeno plačilo mojih obveznosti. Z vsem skupaj ste mi polepšali dan.