Set PRVI STIK 10 – plezalni oprimki MRclimbing

Original price was: € 75,95.Current price is: € 73,65. z DDV

Set plezalnih oprimkov MRclimbing PRVI STIK 10 je odlična izbira za čisto prvi stik vašega malčka s plezanjem. Idealno za razna plezalna igrala, v otroški sobi ali na vrtu.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Set plezalnih oprimkov MRclimbing PRVI STIK 10 je odlična izbira za čisto prvi stik vašega malčka s plezanjem. Idealno za razna plezalna igrala, v otroški sobi ali na vrtu. Oprimki sicer niso veliki, a so zelo pozitivnih oblik in enostavnega prijema, resnično primerni za malo otroško roko. Vsi oprimki v kompletu so med seboj različni, tudi kompleti se nekoliko razlikujejo drug od drugega. Oprimki so različnih barv, običajno v dveh do štirih barvah. Kombinacija priznanih slovenskih oprimkov MRclimbing in francoskih Freestone.

MRclimbing PRVI STIK 10 je najbolje prodajani plezalni set oprimkov.
 
Glede na res veliko število vprašanj podajamo naslednje priporočilo – na kvadratni meter stene je optimalno montirati 6 – 8 oprimkov, maksimalno do 10.  Najnižji oprimek naj bo vsaj 15 cm nad tlemi oz. nad višino blazine. Sicer pa je zelo koristno prebrati navodila za montažo na spodnjih povezavah.

  Specifikacije:

  1. Število oprimkov: 10
  2. Velikost oprimkov: S – 4 kom, M/L – 6 kom
  3. Navodilo za uporabo plezalnih oprimkov MRclimbing >
  4. Navodila za osnovno razporeditev plezalnih oprimkov na plezalni steni >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set PRVI STIK 10 – plezalni oprimki MRclimbing”