Zakaj SVET ŠPORTA ?

Zakaj SVET ŠPORTA ?

Zakaj Svet Športa ?

Trgovina Svet Športa posluje od leta 2011, sprva kot maloprodajna trgovina s kolesarsko in gorniško opremo v centru Jesenic. Po dveh letih, v začetku leta 2013, smo se odločili, da našo ponudbo predstavimo celotni Sloveniji ter se preoblikovali v spletno trgovino. Že od vsega začetka smo se trudili, da kupcem nudimo predvsem kvalitetne izdelke, ki vam bodo pri vaših športnih aktivnostih v veselje in zadovoljstvo.

V drugi polovici leta 2013 smo spletno trgovino odprli tudi za hrvaški trg. Kompletna logistika transporta za slovenski in hrvaški trg tekoče in uspešno poteka preko dostavne službe DPD. Vaše pošiljke, razen redkih izjem, so praviloma dostavljene že naslednji delovni dan (velja za področje Slovenije), v dveh do treh dneh pa se naročenega blaga lahko razveselijo kupci iz sosednje Hrvaške.

Naročanje blaga je enostavno, izbirate lahko med tremi načini plačila - po predračunu, po povzetju ali preko plačilnega sistema Paypal (vključno s kreditnimi karticami).
Izberete lahko tudi tri različne variante prevzema blaga, lahko preko dostavne službe DPD ali pa blago prevzamete sami na Jesenicah ali v Ljubljani.

Več o tem si lahko preberete v splošnih pogojih poslovanja in ostalih informacijah >

Želimo vam prijetno nakupovanje ter čim več prijetnih trenutkov pri preživljanju vašega prostega časa v naravi. 

Dodaj odgovor