Vrhunski pohodniški nahrbtniki Gregory

Vrhunski pohodniški nahrbtniki Gregory

Gregory - vrhunski pohodniški nahrbtniki za vse generacije

Gregory so brez dvoma eni najboljših, najzanesljivejših in najtrpežnejših nahrbtnikov na svetovnem trgu. Sedež podjetja je v mestu Salt Lake City v ZDA, ob vznožju pogorja Wasatch.

Blagovna znamka nahrbtnikov Gregory ima res dolgo tradicijo, saj sega v davno leto 1977. Ustanovitelj Wayne Gregory je pri svojih 14 letih oblikoval svoj prvi nahrbtnik za skavtski projekt in tako se je začelo. Njegova strast za funkcionalno oblikovanje in upoštevanje povratnih informacij s terena so bile ključ uspešnega razvoja podjetja, Ki je v desetletjih uvedlo številne inovacije in novosti. Mnoge od njih so danes samoumevne. Pri izdelavi nahrbtnikov so vedno uporabljali najbolše materiale in posvečali pozornost tudi najmanjšim podrobnostim.

Gregory je bilo prvo podjetje, ki je svoje nahrbtnike začelo izdelovati v različnih velikostih, njihovi modeli so v največji možni meri prilagojeni anatomiji uporabnikov. Tako so bili tudi prvi proizvajalec nahrbtnikov, ki je razvil sistem pasu z bočnim prilagajanjem, kar zelo izboljša prenos obremenitve in udobnost nošenja.

Blagovna znamka Gregory zaradi odlične kvalitete in zanesljivosti stalno pridobiva na priljubljenosti in danes sodi v sam vrh najboljših proizvajalcev nahrbtnikov.
Preverite zalogo nahrbtnikov Gregory >

Priporočamo.

Dodaj odgovor