Torba Za Krmilo ULTIMATE 7L Ortlieb

Original price was: € 74,95.Current price is: € 71,50. z DDV

Ortlieb ULTIMATE 7L je vodoodporna torba za krmilo, idealna za hranjenje dokumentov, denarnic, telefona in raznih drobnarij – po potrebi je vse to potem hitro pri roki.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Ortlieb ULTIMATE 7L je vodoodporna torba za krmilo, idealna za hranjenje dokumentov, denarnic, telefona in raznih drobnarij – po potrebi je vse to potem hitro pri roki. Robustna izdelava, na voljo v prostorninah 5, 7 ali 8,5 litra. Najmanjša v seriji Ultimate Six vas bo navdušila s prozornim predalom na zgornjem delu, tam boste lahko zaščiteno na vidnem mestu hranili tako telefon, GPS ali zemljevid. Obe večji torbi imata možnost uporabe različnih vložkov, na primer za varno uporabo kamere tudi med vožnjo.

Skratka, kup uporabnih detailov, enostavno enoročno odpiranje in zapiranje. Odstranljivi ramenski trak vam omogoči, da torbo lahko snamete z nosilca in jo nosite preko ramena. Torbi z volumnom 7 in 8,5L imata dva stranka mrežasta žepa z zadrgo. Za vpetje torbe na krmilo je na voljo več različnih nosilcev, tako za navadna kot e-kolesa:

Nosilec za električa kolesa >
Nosilec za kolesa >

Specifikacije:

  1. Material: poliester PD620, PS490
  2. Višina: 21 cm
  3. Globina: 13 cm
  4. Širina: 24 cm
  5. Teža: 570 g
  6. Volumen: 7 l
  7. Garancija: 5 let
  8. Dovoljena obremenitev: do 5 kg
  9. Virtualni ogled 360° >

Opcije

Barva torbe

, , , ,

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Torba Za Krmilo ULTIMATE 7L Ortlieb”