E-BIKE nosilec torbe za krmilo Ortlieb

 26,55 32,25 z DDV

E-BIKE nosilec torbe za krmilo Ortlieb pomaga odpraviti težavo mnogih lastnikov električnih koles – torbe in košare večkrat ni možno pritrditi na krmilo, ker je zaslon ponavadi montiran na sredini krmila.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

E-BIKE nosilec torbe za krmilo Ortlieb pomaga odpraviti težavo mnogih lastnikov električnih koles – torbe in košare večkrat ni možno pritrditi na krmilo, ker je zaslon ponavadi montiran na sredini krmila. Izberete lahko varianto s ključavnico E207 ali brez E226.

Nosilec E207 in E226 je namenjen za vse modele Ortlieb torb Ultimate Six, kot tudi košarico Barista, Velo-Pocket in Košaro Up-Town. Kompatibilen je tudi s torbami Rixen&Kaul (KLICKfix System). Nosilec s funkcijo zaklepanja ali brez vam omogoča hitro in varno pritrditev torbe / košare na krmilo. Montaža adapterja je enostavna s priloženo pletenico s pritrdilnim sidrom.
Opomba: Ne pozabite shraniti številke ključa (model E207), če bi morda želeli naročiti dodaten ključ. Odsvetujemo uporabo na krbonskih krmilih.

Specifikacije:

  1. Model: E-bike E207, E226
  2. Teža: ~135 g
  3. Priložena dva ključa (E207)
  4. Primeren za vse premere krmil (25,4mm ; 31,8mm)
  5. Navodila za montažo (pdf) >

Opcije

Izvedba

,

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-BIKE nosilec torbe za krmilo Ortlieb”