Zaščitna krema LOTION BAR Original ClimbOn

 9,50 18,95 z DDV

ClimbOn Lotion Bar Original je vsestranska, večnamenska zaščitna krema, ki hitro olajša in pozdravi opekline, odrgnine in ureznine, razne izpuščaje, rdečico pod nosom ob prehladu in podobno.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

ClimbOn Lotion Bar Original je vsestranska, večnamenska zaščitna krema, ki hitro olajša in pozdravi opekline, odrgnine in ureznine, pike žuželk, razne izpuščaje, rdečico pod nosom ob prehladu in podobno. Vedno dobrodošla rešitev pri kakršnihkoli težavah s kožo, zaradi svoje naravne zasnove pomaga pri vseh tipih kože. Primerno za vse športnike, predvsem plezalce, ki imajo zaradi stalnega stika s skalo vedno razpokane in odrgnjene roke.

Pakiranje v dveh velikostih je v papirnati tubi. ClimbOn LOTION BAR Original bar ima osvežujoč cvetlični vonj sivke, limone in nerolija.

Specifikacije:

  1. Sestavine: Nepredelan medeni vosek, nepredelano pšenično olje, olje marelične peške, olje grozdnih pešk, tocopherol (vitamin E) in zaščiten izbor eteričnih olj z antibakterijskim, antiseptičnim, regenerativnim in terapevtskim učinkom
  2. Pakiranje: 14 g ali 56g

Opcije

Velikost

14 g, 56 g

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati.

Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zaščitna krema LOTION BAR Original ClimbOn”