Grelne blazinice za roke HAND WARMER Thermopad

Original price was: € 2,10.Current price is: € 1,95. z DDV

Grelne blazinice HAND WARMER Thermopad za roke so idealna rešitev pri kljubovanju mrazu in zimskim nevšečnostim in so uporabne na različnih področjih v športu, na delovnih mestih, v zdravstvu.

Na zalogi

Kategorija: Oznaka:

Opis

Grelne blazinice za roke Thermopad HAND WARMER so idealna rešitev pri kljubovanju mrazu in zimskim nevšečnostim, uporabljajo jih tako vrhunski kot rekreativni športniki, lovci, ribiči, terenske službe, mehaniki na terenu, komunalni delavci, delavci v cestnih podjetjih, motoristi, kolesarji itd. Aktivirajo se v kontaktu z zrakom in oddajajo toploto neprekinjeno več kot 8 ur.  Povprečna temperatura: 55°C; najvišja temperatura: 65°C. Blazinici vstavimo v rokavice ali v žepe oblačil.

Izdelek je za enkratno uporabo, ni vnetljiv, rok trajanja ima več let. Najvišjo temperaturo dosežejo zelo hitro, že nekaj minut po aktivaciji.

Specifikacije:

  1. Ekološko popolnoma neoporečno
  2. Teža: 48 g
  3. Velikost: 88 x 54 mm
  4. V kompletu: 1 par

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Grelne blazinice za roke HAND WARMER Thermopad”