Grelne blazinica za noge TOE Warmer Thermopad

Original price was: € 2,60.Current price is: € 2,45. z DDV

Grelne blazinice THERMOPAD TOE WARMER za noge so idealna rešitev pri kljubovanju mrazu in zimskim nevšečnostim in so uporabne na različnih področjih v športu, na delovnih mestih, v zdravstvu.

Na zalogi

Kategorija: Oznaka:

Opis

Grelne blazinice za noge Thermopad TOE WARMER so idealna rešitev pri kljubovanju mrazu in zimskim nevšečnostim, uporabljajo jih tako vrhunski kot rekreativni športniki, lovci, ribiči, terenske službe, mehaniki na terenu, komunalni delavci, delavci v cestnih podjetjih, motoristi, kolesarji itd. Aktivirajo se v kontaktu z zrakom in oddajajo toploto neprekinjeno več kot 6 ur.

Blazinici sta tanki in se prilegata vsaki obutvi. Primerni sta tako za športno obutev, delovno obutev, običajne čevlje, žensko obutev in smučarske čevlje. Povprečna temperatura: 37°C; najvišja temperatura: 45°C. Grelni blazinici za noge vstavimo v žep ter počakamo, da se segrejeta. Nato odstranimo zaščito samolepilnega hrbtišča in blazinici pritrdimo na spodnjo ali zgornjo stran nogavice.

Izdelek je za enkratno uporabo, ni vnetljiv, rok trajanja ima več let. Najvišjo temperaturo dosežejo zelo hitro, že nekaj minut po aktivaciji.

Specifikacije:

  1. Ekološko popolnoma neoporečno
  2. Teža: 32 g
  3. Velikost: 95 x 70 mm
  4. V kompletu: 1 par

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Grelne blazinica za noge TOE Warmer Thermopad”