Vzdrževanje pohodnih čevljev in tehničnih oblačil

Vzdrževanje pohodnih čevljev in tehničnih oblačil

Da bo vaša gorniška oprema ostala funkcionalna, je potrebno zanjo tudi pravilno skrbeti. Podjetje NIKWAX je na tem področju globalno vodilno podjetje, ima široko paleto proizvodov za čiščenje in impregnacijo, vsa sredstva so brez aerosolov ali fluorokarbonov in bazirajo na vodni osnovi. Za svojo ekološko naravnanost je Nikwax prejel številna priznanja, med drugim tudi prestižno nagrado Industry Award v letih 2015, 2017 in 2018.

Za vso vašo outdoor opremo velja, da leta uporabe in izpostavljenost obrabi in umazaniji naredijo svoje - predvsem pa se zmanjša zračnost in vodoodpornost artiklov. Ne glede na to, ali gre za vašo gorniško/pohodniško obutev, izolacijska-puhasta oblačila ali vrhnje sloje nepremočljivih oblačil, Nikwax ima za vas ustrezno rešitev.

Kako pravilno uporabiti Nikwax proizvode? Lahko vašo opremo enostavno očistite tudi z običajnimi čistili ? Nikar. Na YouTube Nikwax kanalu si lahko ogledate zakaj, in predstavitve vseh proizvodov, v angleškem jeziku. Del Nikwax video prezentacij si na tej povezavi lahko ogledate tudi v slovenskem jeziku: https://youtube.com/playlist?list=PLiLoN7wd9f_DVTMnRy3ZpP5VNukRQC12n

Naš izbor sredstev za čiščenje in vzdrževanje Nikwax >


Dodaj odgovor