E-kolesa Leaderfox Lotus tudi v ponudbi Penziona Berc na Bledu

E-kolesa Leaderfox Lotus tudi v ponudbi Penziona Berc na Bledu

Električna kolesa Leaderfox so razvita in sestavljena izključno v EU, na Češkem. Ob pravilni izbiri prestavnega razmerja in stopnje pomoči lahko z njimi dosežete izjemne rezultate, tudi 100 in več prevoženih kilometrov. Avtonomija posameznega modela je odvisna od več dejavnikov - teže in fizične pripravljenosti kolesarja, smeri vetra, konfiguracije terena, števila ustavitev in ponovnih startov, ter seveda od vgrajenega modela baterije.

Priznani češki proizvajalec koles Leader Fox uporablja izključno preizkušene motorje 8-fun, vgrajene v pesto zadnjega kolesa. Rešitev je v praksi pokazala več prednosti, med katerimi je potrebno izpostaviti, da tak način pogona dodatno ne obremenjuje verige in se je izkazal za tišjega ( v primerjavi s pogonom v osi gonilke).

E-kolesa Leaderfox so zaradi optimalnega razmerja med kvaliteto in ceno vedno bolj zanimiva tudi kot dodatna ponudba v turizmu. Da je to prava izbira, so ugotovili tudi v penzionu Berc na Bledu, svojim gostom so namreč ponudili v uporabo 10 novih e-koles znamke Leader Fox Lotus. Penzionu Berc se zahvaljujemo za zaupanje, njihovim gostom pa želimo čim več lepih e-kolesarskih trenutkov.

Dodaj odgovor