Turni komplet Movement Axess 92 – Marker Tour F10

Original price was: € 1.048,45.Current price is: € 699,95. z DDV

Turnosmučarski komplet Movement Axess 92 s kožami (Kohla ali Colltex) in vezmi Marker TOUR F10 je namenjen tako začetnikom kot tudi bolj zahtevnim uporabnikom.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Turnosmučarski komplet Movement Axess 92 s kožami (Kohla ali Colltex) in vezmi Marker TOUR F10 je namenjen tako začetnikom kot tudi bolj zahtevnim uporabnikom ter vsem tistim, ki prisegate na udobje uporabe klasičnih turnih vezi. Izboljšana geometrija naredi smučko še hitrejšo v celcu in težkem spomladanskem snegu ter ohranja impresiven oprijem na težkih terenih. Idealna izbira za vse tiste, ki iščejo kompromis med zmogljivostjo, udobjem in varnostjo.

MOVEMENT je vrhunska švicarska znamka turnih in freeride smuči, znana predvsem po naprednih inovativnih rešitvah. Osnovo ekipe tvorijo izkušeni freeriderji in ekstremni smučarji na čelu z Aurilen Ducrozom, dvakratnim svetovnim prvakom in štirikratnim zmagovalcem Verbier X’trema. Lastna tovarna zagotavlja hiter odziv in prenos vseh izboljšav ter novosti v proizvodnjo.

Modeli Movement Alp Tracks najbrž predstavljajo serijo najboljših turnih smuči na tržišču.

Specifikacije:

  1. Turne smuči AXES 92 Movement >
  2. Turne vezi TOUR F10 Marker >
  3. Turne kože PEAK Multifit Kohla >

Opomba: Tega artikla ne pošiljamo po pošti, pri oddaji naročila označite osebni prevzem v Ljubljani ali na Jesenicah.

Opcije

Dolžina

, ,

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Turni komplet Movement Axess 92 – Marker Tour F10”