Hibridni turno-smučarski čevelj 4-Quatro SL Scarpa

Original price was: € 649,95.Current price is: € 599,95. z DDV

Scarpa 4-Quatro SL je najlažji hibridni smučarski čevelj, kompatibilen tako z vsemi turno-smučarskimi vezmi kot tudi alpskimi vezmi z sistemom GripWalk.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Scarpa 4-Quatro SL je najlažji hibridni smučarski čevelj, kompatibilen tako z vsemi turno-smučarskimi vezmi kot tudi alpskimi vezmi z sistemom GripWalk. Idealna izbira za vse tiste, ki želite en čevelj uporabljati za turno in alpsko smuko. Odličen razpon gibanja 61stopinj, notranji čevelj s tehnologijo Intuition® 4Pro Flex SL se po nogi toplotno preoblikuje, kar pomeni boljši oprijem in s tem večjo natančnost vodenja smuči.

Vgrajen je RECCO® oddajnik, ki olajša iskanje zasutega v primeru plazu. Material školjke je Carbon Core Shell Pebax RNEW, material ojačan s karbonom, kar pripomore k boljši trdnosti in torzijski odpornosti ob nič večji teži.

Mehanizem SKI/WALK s tehnologijo Friction Free je oplemeniten z magnezijem, zaradi ergonomsko oblikovane ročke je preklop hiter in enostaven. Zapenjanje na 4 zaponke, kot klasični alpski čevlji, omogoča odličen oprijem noge. Kot omenjeno, podplat PRESA® je združljiv tudi z vsemi GripWalk vezmi za alpsko smučanje.

Specifikacije:

 1. Širina pod stopalom: 100mm
 2. Flex index: 120
 3. Material školjke: Carbon Core Shell Pebax RNEW
 4. Vložek: Intuition® 4Pro Flex SL
 5. Podplat: PRESA® SKI-01
 6. Nagib v načinu hoje: 61°
 7. Naklon naprej SKI mode: – 17˚ +/- 2˚
 8. Jezik: Pebax®
 9. Kompatibilnost: z vsemi tipi turnih vezi, GripWalk alpske vezi
 10. Teža: 1430 g (na čevelj, številka 27)
 11. V pomoč pri izbiri (Mondo!): Tabela velikosti turnih čevljev Scarpa >


Opcije

Velikost čevlja

, , , , , ,

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hibridni turno-smučarski čevelj 4-Quatro SL Scarpa”