Turne vezi ALPINIST 8 Marker

Original price was: € 299,95.Current price is: € 269,95. z DDV

Marker Alpinist 8 so zelo lahke turno-smučarske vezi z DIN razponom od 3 do 8, posebej optimizirane za lažje turne smučarje – še posebej so primerne za ženske.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Marker Alpinist 8 so zelo lahke turno-smučarske vezi z DIN razponom od 3 do 8, posebej optimizirane za lažje turne smučarje – še posebej so primerne za ženske. Model je identičen močnejšima modeloma 9 in 12, s tem da je integrirana mehkejša petna vzmet. Glava vezi je ojačna s karbonom, za lažje vstopanje so dodani nastavki. Za lažje vzpenjanje je naklon čevlja na peti vezi možno regulirati pod kotom 0°, 5° in 9°. Za prilagoditev dolžini čevlja je na peti vezi možna vzdolžna regulacija do 15 mm.

Turne vezi Marker Alpinist 8 so primerne za turne smučarje do 110 kg teže, kompletirati jih je možno z zavorami in srenači širine 90, 105 in 115 mm. Zaradi varnosti, ob večjem upogibu smučke, ima peta vgrajen poseben sistem amortizacije, da se razbremeni prevelik pritisk na čevelj in s tem funkcija izmeta ni motena. »Fast Shift Mode« sistem omogoča hitro, enostavno prestavljanje med nevtralnim in najvišjim naklonom čevlja – načinom hoje.

Zavore v osnovi niso priložene !

Specifikacije:

  1. Regulacija sile odpenjanja: 3-8 DIN
  2. Širina zavor: 90 mm, 105 mm, 115 mm
  3. Teža ene vezi: 270 g, z zavoro 360 g
  4. Priporočena teža uporabnika: 40 – 110 kg

Opcije

Barvna kombinacija

,

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Turne vezi ALPINIST 8 Marker”