Turne smuči SESSION 95 Movement

 399,50 z DDV

Movement Session 95 so odlične in vsestranske turne smuči iz serije FREETOURING, idealna izbira za vse tiste, ki se spogledujejo s freeride spusti.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Movement Session 95 so odlične in vsestranske turne smuči iz serije FREETOURING, idealna izbira za vse tiste, ki se spogledujejo s freeride spusti. Primerne tudi za najzahtevnejše uporabnike, pet karbonskih osi zagotavlja odlične vozne lastnosti in natančnost tudi na tršem snegu, kjer običajna konstrukcija odpove. Relativno nizka teža, 10 cm light rocker profila pa omogoča tudi vrhunsko plavanje v celcu.

MOVEMENT je vrhunska švicarska znamka turnih in freeride smuči, znana predvsem po naprednih inovativnih rešitvah. Osnovo ekipe tvorijo izkušeni freeriderji in ekstremni smučarji na čelu z Aurilen Ducrozom, dvakratnim svetovnim prvakom in štirikratnim zmagovalcem Verbier X’trema. Lastna tovarna zagotavlja hiter odziv in prenos vseh izboljšav ter novosti v proizvodnjo.

Specifikacije:

  1. Material: lahka lesena sredica KARUBA, 5 karbonski osi (5-axis carbon)
  2. Profil rocker: Rocker 10 cm spredaj
  3. Tehnologija: DPR Ti- Double Plate Reinforcement Fiber & Titanal, Base P-Tex 4000, Touring Edge

Opcije

Izvedba

,

Dolžina

, ,

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Turne smuči SESSION 95 Movement”