Dereze IRVIS HYBRID Petzl

Original price was: € 147,50.Current price is: € 136,95. z DDV

Petzl IRVIS HYBRID so praktične in lahke hibridne 10-zobe dereze (jeklen sprednji del in aluminijasta peta) z odličnim razmerjem med tehničnimi karakteristikami in težo. Avtomatski in polavtomatski nastavek.

Na zalogi

Kategorija: Oznaka:
petzl logo

Opis

Petzl IRVIS HYBRID so praktične in lahke hibridne 10-zobe dereze (jeklen sprednji del in aluminijasta peta) z odličnim razmerjem med tehničnimi karakteristikami in težo. Namenjene so predvsem za zimske pristope ter turno smučanje, z jeklenim sprednjim delom nudijo zanesljivost tudi v tršem snegu in ledu. Dvoje derez v enem, v osnovi avtomatske dereze z zamenjavo sprednjega dela (priložen v kompletu, glej slike) v nekaj potezah spremenite v polavtomatske, kar še poveča njihovo uporabnost.

Fleksibilen vezni sistem CORD-TEC obenem omogoča, da občutno zmanjšamo volumen pri zlaganju, v nahrbtniku zasedejo zelo malo prostora. Priložena je vrečka za pakiranje v hahrbtnik. Dereze so opremljene tudi z ANTISNOW ploščami proti nabiranju “cokel”.


Specifikacije:

  1. Število zob: 10
  2. Model: T02A LLU
  3. Material: aluminij, nerjaveče jeklo, najlon, Dyneema
  4. Teža: 540 g (z avtomatskim nastavkom), 570 g (s polavtomatskim nastavkom)
  5. Garancija: 3 leta
  6. Velikost: za št.čevljev 36 – 46
  7. Certifikati: CE EN 893, UIAA

 

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dereze IRVIS HYBRID Petzl”