Ženski potovalni nahrbtnik Fairview Trek 50 Osprey

Original price was: € 239,95.Current price is: € 215,96. z DDV

Osprey Fairview Trek 50 je ženski potovalni nahrbtnik, ki meji na popolnost.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Osprey Fairview Trek 50 je ženski potovalni nahrbtnik, ki meji na popolnost. Podjetje je na osnovi bogatih izkušenj preteklih let iz večkrat nagrajene potovalne serije nahrbtnikov razvilo izredno uporabno trek linijo. Model Fairview Trek je opremljen z AirSpeed nastavljivim mrežastim hrbtiščem, ki nudi odlično prezračevanje in udobnost. Odpira se kot potovalna torba, kar omogoča enostavno pakiranje in dostop do vsebine. Integrirana je Aircover ™  prevleka, ki jo lahko med potovanjem namestite, da zaščitite svoj nahrbtnik, obenem pa služi tudi kot dežna prevleka.

Model je kompatibilen s sistemom za hidracijo. Fairview Trek ima več skritih predalčkov, z zadrgami, ki jih je mogoče zaklepati, odstranljivimi trakovi za spalno vrečo in dvojnimi žepi z zadrgo na bočnem pasu. Osrednji del ima kompresijske trakove za pritjevanje, Skratka, Fairview Trek 50 je izredno funkcionalen in vsestransko uporaben potovalni nahrbtnik.

Specifikacije:

  1. Material: 420HD najlon Packcloth
  2. Dimenzije: 62 x 38 x 32 cm
  3. Teža: 1.85 kg
  4. Volumen: 50 litrov

Opcije

Barva nahrbtnika

,

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ženski potovalni nahrbtnik Fairview Trek 50 Osprey”