Potovalni nahrbtnik-torba Farpoint Wheels 65 Osprey

 289,95 z DDV

Osprey Farpoint Wheels 65 ima nameščena trpežna kolesca z nizkim profilom in ergonomsko oblikovano ročico v T-obliki, ki omogočata preprosto manevriranje po letališčih in na poti do hotela.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Osprey Farpoint je serija potovalnih nahrbtnikov, ki so že nekaj let prava prodajna uspešnica. Letos je bila serija nadgrajena z modeli Farpoint Wheels, ki združujejo udobje in funkcionalnost potovalnega nahrbtnika in enostavnost transporta prtljage na kolescih.

Osprey Farpoint Wheels 65 ima nameščena trpežna kolesca z nizkim profilom in ergonomsko oblikovano ročico v T-obliki, ki omogočata preprosto manevriranje po letališčih in na poti do hotela. Po potrebi ročico pospravite, izvlečete naramnice in si nahrbtnik oprtate na hrbet. Popolna kombinacija za najzahtevnejše popotnike.

Farpoint Wheels se tako kot običajen Farpoint ponaša z notranjimi kompresijskimi trakovi, ima dodatne žepe za lažjo organizacijo vsebine in je združljiv z serijo nahrbtnikov Osprey Daylite. Omeniti je potrebno mrežast žep za umazano perilo ali čevlje. AirSpeed™ hrbtišče je trpežno, zračno in udobno, oblazinjeni ročaji za nošenje so nameščeni na vrhu in ob straneh. Zadrga se odpira po celotnem nahrbtniku in omogoča hiter in preprost dostop do notranjosti nahrbtnika ter se lahko zaklene s ključavnico.

Skratka, Osprey Farpoint Wheels je izredno prostoren in funkcionalen potovalni nahrbtnik/kovček.

Za vse nove Osprey produkte velja garancija imenovana All Mighty Guarantee. V skladu z ekološko naravnanostjo podjetje razvija in proizvaja samo kvalitetne produkte, za katere tudi jamči. V primeru stvarne napake stremi k temu, da če je le možno nudi popravilo izdelka oz. zamenjavo, v kolikor popravilo ni možno.
Garancija ne pokriva napak zaradi ugotovljene pretirane obrabe ali poškodbe artikla ob nepazlivosti oz. napačni uporabi.
Vsekakor bo proizvajalec poskušal pomagati tudi v takih primerih in skušal nuditi popravilo po razumni ceni.

Specifikacije:

  1. Material: 210D High Tenacity najlon
  2. Velikost: 65 L
  3. Teža:  2,80 Kg
  4. Dimenzije: 70 x 41 x 34 cm

Opcije

Barva nahrbtnika

Black, Muted Space Blue

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati.

Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Potovalni nahrbtnik-torba Farpoint Wheels 65 Osprey”