Potovalni nahrbtnik SOJOURN 60 Flash Black Osprey

Original price was: € 349,95.Current price is: € 319,95. z DDV

Osprey Soyourn 60 je potovalna torba na koleščkih, ki jo po potrebi v nekaj potezah spremenite v nahrbtnik z zračnim hrbtiščem.

Ni na zalogi

Opis

Osprey SOJOURN 60 je zelo praktična potovalna torba – nahrbtnik, idealna za potepanje po svetu. Lahko jo vlečete na koleščkih ali nosite kot nahrbtnik, hrbtišče je zelo udobno in zračno. Posebej oblikovano podvozje HighRoad ™  iz ABS polimer plastike in polivretanskih koles je zlahka kos različnim podlagam in enostavno za vodenje. V notranjosti torbe je veliko predalov in žepov za lažje razporejanje oblačil in opreme. Kompresijski trakovi omogočajo, da torbi zmanjšamo volumen. Glavni prostor je posebej varovan z zadrgo, katero lahko zaklenemo.

Enostavno zložljiv ročaj ErgoGrip ™, dvojni žep z mrežico za ločevanje umazanih oblačil in obutve. Kompatibilen z dnevnim nahrbtnikom Osprey Daylite in Daylite plus – enostavna montaža.

Model Soyourn 60 je potovalna torba na koleščkih, ki jo po potrebi v nekaj potezah spremenite v nahrbtnik z zračnim hrbtiščem.

Specifikacije:

  1. Material: 1680 D ballistic nylon
  2. Teža:  3,87 Kg
  3. Dimenzije: 64 x 36 x 35 cm
  4. Volumen: 60 l

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Potovalni nahrbtnik SOJOURN 60 Flash Black Osprey”