Potovalna torba ROLLING TRANSPORTER CARRY-ON Osprey

Original price was: € 249,95.Current price is: € 228,50. z DDV

Osprey Rolling Transporter Carry On je potovalna torba iz popolnoma prenovljene Osprey kolekcije, ki v skladu z EU predpisi dimenzijsko še ustreza ročni prtljagi.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Osprey Rolling Transporter Carry On je potovalna torba iz popolnoma prenovljene Osprey kolekcije, ki v skladu z EU predpisi dimenzijsko še ustreza ročni prtljagi. Gre za nov in zelo trpežen model na kolesih, ročaj na vrhu se lahko izvleče za lažji transport po primerni podlagi. Podvozje Osprey HighRoad ™, zložljiv ErgoGrip ™ ročaj.

Torba Osprey Rolling Transporter Carry On nudi široko odpiranje, kar omogoča enostavno pakiranje in dodatno preglednost nad vsebino. Dobrodošel je neposreden dostop do podloženega žepa za prenosnik, tukaj je tudi več praktičnih notranjih žepov za lažjo organizacijo. V pomoč so tudi notranji kompresijski trakovi za pričvrstitev prtljage.

Specifikacije:

  1. Material: 450D Poliester Recy BSAPP C0 TPU Coated
  2. Volumen: 38 L
  3. Dimenzije: 55 x 43 x 26 cm
  4. Zaklepanje: ključne zadrge je možno zakleniti

Opcije

Barva

, ,

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Potovalna torba ROLLING TRANSPORTER CARRY-ON Osprey”