Nahrbtnik potovalni ženski FAIRVIEW 55 Osprey

Original price was: € 199,95.Current price is: € 179,95. z DDV

Osprey Fairview 55 je izvrsten potovalni nahrbtnik, posebej prilagojen ženski anatomiji oz. hrbtišču.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Osprey FAIRVIEW 55 je izvrsten potovalni nahrbtnik, posebej prilagojen ženski anatomiji oz. hrbtišču. Notranjost je lepo organizirana in nudi veliko prostora za vso vašo opremo. Dodan je snemljiv manjši nahrbtnik velikosti 13 l, ki se pripne na večjega s sponkami (notranja organiziranost). Stranska dela imata zaščito iz pene, s kompresijskimi trakovi lahko enostavno in hitro spreminjamo velikost prostornine.

Nahrbtnik ima možnost nošenja spalne podloge zunaj nahrbtnika. Dodatni ročaji na vrhu in ob strani nudijo različne načine nošenja nahrbtnika.  Ima dva raztegljiva stranska žepka, ErgoPull paščki pa poskrbijo za učvrstitev nahrbtnika okoli bokov in prsi. Lahek aluminijasti okvir nahrbtnika nudi odlično oporo, z izredno zračnim hrbtnim delom.

Hrbtišče z naramnicami lahko enostavno zložimo v poseben predal in zapnemo z zadrgo – nahrbtnik tako spremenimo v torbo.

Za vse nove Osprey produkte velja garancija imenovana All Mighty Guarantee. V skladu z ekološko naravnanostjo podjetje razvija in proizvaja samo kvalitetne produkte, za katere tudi jamči. V primeru stvarne napake stremi k temu, da če je le možno nudi popravilo izdelka oz. zamenjavo, v kolikor popravilo ni možno.
Garancija ne pokriva napak zaradi ugotovljene pretirane obrabe ali poškodbe artikla ob nepazlivosti oz. napačni uporabi.
Vsekakor bo proizvajalec poskušal pomagati tudi v takih primerih in skušal nuditi popravilo po razumni ceni.

Specifikacije:

  1. Velikost: 55 L (42 + 13L daypack)
  2. Material: 210D Nylon Mini Hex Diamond Ripstop
  3. Teža: 1,75 kg
  4. Dimenzije: 63 x 33 x 30 cm
  5. Dobavljive barve: Rainforest green, Misty grey

Opcije

Barva nahrbtnika

,

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nahrbtnik potovalni ženski FAIRVIEW 55 Osprey”