Turno-smučarski nahrbtnik KAMBER 30 Osprey

Original price was: € 209,95.Current price is: € 199,95. z DDV

Osprey Kamber 30 je odličen turno smučarski nahrbtnik, zasnovan na osnovi več desetletnih izkušenj izdelovanja smučarskih in alpinističnih nahrbtnikov.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Osprey Kamber 30 je odličen, trpežen in funkcionalen turno smučarski nahrbtnik, zasnovan na osnovi več desetletnih izkušenj izdelovanja smučarskih in alpinističnih nahrbtnikov. Nanj boste pritrdili vse potrebno za vaše gorniške/turno smučarske avanture, hrbtišče je trdno, vse zaponke pa so izdelane tako, da jih lahko uporabljate tudi z rokavicami. Organizacija v notranjosti je odlična, ločen predal za lavinsko opremo, podložen žep za očala in drobnarije, kompatibilen z sistemo za hidracijo.

Vpetje smuči na dva načina – diagonalno ali klasično A vpetje, vpetje snežne deske vodoravno ali navpično.  Integriran je poseben sistem za shranjevanje čelade.

Specifikacije:

  1. Material: 420HD poliamid
  2. Dimenzije: 54 * 31 * 27 cm
  3. Velikost: 30 litrov
  4. Teža: 1,55 kg
  5. Barve: črna, modra
  6. Kompatibilen s sistemom za hidracijo

Opcije

Barva nahrbtnika

,

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Turno-smučarski nahrbtnik KAMBER 30 Osprey”