Plezalni – delovni pas SEQUOIA SRT Petzl

Original price was: € 436,50.Current price is: € 399,95. z DDV

Petzl SEQUOIA® SRT je profesionalni sedežni pas za specialiste, ki se ukvarjajo z nego dreves.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:
petzl logo

Opis

Petzl SEQUOIA® SRT je profesionalni sedežni pas za specialiste, ki se ukvarjajo z nego dreves. Namenjen je za vzpone po enojni vrvi, na sprednji strani ima pritrdilno točko za vpetje pomožne vrvi in dodatne CHICANE vrvne zavore ali kolenske prižeme s trakovi ali zanko KNEE Ascent.
Izredno širok, poltogi pas in zanke za noge zagotavljajo uporabniku potrebno sigurnost in udobje, pritrdilne točke omogočajo montažo dodatne vrvice. Devet pritrdilnih zank za vse potrebne dodatke in orodje, pet zank za Caritool držalo za orodje.
Poseben elastični trak je namenjen za pritrditev prve pomoči. V primeru daljših posegov je za dodatno udobje možno pritrditi poseben sedež in naramnice za boljšo prerazporeditev teže. Zanke za noge so opremljene s posebnimi varnostnimi zaponkami FAST LT PLUS z možnostjo zaklepanja. Vse je enostavno nastavljivo, tudi ob uporabi rokavic.
Material: najlon, poliester, polietilen, aluminij, jeklo
Certifikati: CE EN 358, CE EN 813, UKCA, EAC
Pritrdilne točke: pritrdilni most, pritrdilne točke z zaklepanjem, sprednja pritrdilna točka, stranske pritrdilne točke
Dobavljiv v treh velikostih.

Opcije

Velikost

, ,

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plezalni – delovni pas SEQUOIA SRT Petzl”