Čelna svetilka SWIFT RL Petzl

 113,95 z DDV

Petzl SWIFT RL je najnovejša, kompaktna in zelo lahka čelna svetilka z možnostjo standardnega in senzorskega načina delovanja (reactive lighting) ter izjemno svetilnostjo 900 lumnov.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:
petzl logo

Opis

Petzl SWIFT RL je najnovejša, kompaktna in zelo lahka čelna svetilka z možnostjo standardnega in senzorskega načina delovanja (reactive lighting) ter izjemno svetilnostjo 900 lumnov. Primerna predvsem za uporabo v gorništvu, gorskem teku, orientaciji in turnem smučanju.

Reactive lighting tehnologija avtomatsko prilagaja jakost in snop svetilke glede na okolico, kar pomeni tudi daljši čas delovanja. V svetilki je vgrajena polnilna lithium Ion-ska, 2350 mAh baterija, polni se preko micro USB polnilca. Pašček za glavo je ergonomsko oblikovan. Uporaba je zelo enostavna, svetilko v celoti upravljate z z enim gumbom. S funkcijo zaklepanja se izognete tudi nenamernemu prižiganju luči, kadar je le ta v nahrbtniku.

Baterijo lahko tudi kupite/dokupite posebej, cena 49,95 €.

Specifikacije:

  1. Svetilnost: 900 lumnov
  2. Teža: 100 g
  3. Tehnologija: REACTIVE LIGHTING, STANDARD LIGHTING
  4. Snop svetlobe: usmerjen ali mešan (regulacija)
  5. Baterija: polnilna lithium Ion-ska baterija, 2350 mAh
  6. Garancija: 5 let, baterija 2 leti oz. 300 polnjenj
  7. Čas polnjenja: 6 ur
  8. Certifikat CE, IPX4 vodoodporna
  9. Ostale specifikacije v spodnji tabeli

Opcije

Barva

, ,

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čelna svetilka SWIFT RL Petzl”