Spalna vreča puh POLAR RANGER Therm-a-rest

 809,95 849,50 z DDV

Therm-a-rest POLAR RANGER je vrhunska puhasta spalna vreča, zasnovana v sodelovanju z znanim polarnim raziskovalcem Ericom Larsenom.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Therm-a-rest POLAR RANGER je vrhunska puhasta spalna vreča, zasnovana v sodelovanju z znanim polarnim raziskovalcem Ericom Larsenom. Ustvarjena je za raziskovanje najhladnejših predelov na zemlji. Model POLAR RANGER je prejel nagrado uredništva revije Backpacker Magazine in predstavlja najlažjo ter najbolj funkcionalno spalno vrečo v svojem razredu.

Ima inovativno konstrukcijo z škatlastimi prekati ter je napolnjena z izjemnim PFC-free 800-fill puhom Nikwax Hydrophobic Down™. Ta napreden puh ohranja svoj volumen in toploto tudi v ekstremnih polarnih pogojih. Zmanjšuje absorpcijo vode za 90% in se suši trikrat hitreje od običajnega puhastega polnila. Vreča ima tudi okolju prijazno GRS-certificirano zunanjost in podlogo iz 100% recikliranega najlona.

Unikatno oblikovana kapuca z magnetnim zapiranjem omogoča enostavno dihanje ter ohranja izolacijo. Vreča ima prešite cevke za preprečevanje toplotnih mostov ter par stranskih odprtin za roke oziroma prilagodljivo prezračevanje – torej ostanete funkcionalni tudi v vreči.  Izpostaviti je potrebno še žep za ogrevanje stopal, povezovalne trakove SynergyLink™ za povezavo vreče s spalno podlogo, notranji žep za shranjevanje, zanke za pritrditev odeje ter YKK® protizagozdne zadrge. Vključena je tudi kompresijska vreča in vreča za shranjevanje.

Specifikacije:

 1. Zunanji material: 100% reciklirani najlon Ripstop, DWR vodoodbojna obdelava
 2. Podloga: 100% reciklirani najlon Ripstop
 3. Polnilo: gosji puh (800+) Nikwax Hydrophobic Down RDS
 4. EN Rating: Comfort: -20°C | Extreme: -30°C
 5. Teža polnila: 970 g (long 1070 g)
 6. Notranja dolžina: 183 cm (long 198 cm)
 7. Dimenzije (ramena/boki/noge): 163 / 150 / 117 cm  (long 173 / 152 / 130 cm)
 8. Dvosmerna YKK zadrga z tehnologijo proti zatikanju
 9. S puhom polnjen “ovratnik in kapuca” za vrhunsko zaščito
 10. Notranji žepi za malenkosti
 11. Teža: 1480 g (long 1560 g)

Opcije

Velikost

,

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Spalna vreča puh POLAR RANGER Therm-a-rest”