Bridgedale. Majhne stvari štejejo.

Bridgedale. Majhne stvari štejejo.

Bridgedale je priznano britansko podjetje, specializirano za proizvodnjo vrhunskih nogavic, posebej razvitih predvsem za zunanje aktivnosti - tek, pohodništvo, smučanje, gorništvo... S svojo strastjo do inovacij, nenehnim vlaganjem v tehnologijo in predanostjo kakovosti je Bridgedale postal sinonim za udobje in trpežnost na pohodniških poteh po vsem svetu. Podjetje izstopa zaradi uporabe naprednih materialov, natančne izdelave in raznovrstne ponudbe. Z zavezanostjo trajnosti in brezkompromisno kakovostjo Bridgedale v svoji branži postavlja zelo visoke standarde.

Tehnologija Fusion Tech™ združuje edinstveno kombinacijo različnih materialov in tehnologije pletenja za zagotavljanje udobja, optimalne zračnosti in ustrezno odvajanje vlage med aktivnostmi na prostem. Visokotehnološki postopki izdelave nogavic omogočajo natančno prileganje in ojačitve na ključnih predelih, kar povečuje njihovo trpežnost in odpornost na obrabo. S trajnostnimi pristopi k izbiri materialov Bridgedale prispeva k ohranjanju okolja, hkrati pa zagotavlja visoko kakovost in zmogljivost svojih izdelkov.

Podjetje Bridgedale Outdoor Ltd ima bogato tradicijo, saj že od 1. svetovne vojne izdeluje nogavice v Newtownardsu, Severna Irska. Z več kot 500 različnimi modeli v ponudbi in tovarnami ne le v Severni Irski, temveč tudi v Južni Afriki, smo postali sinonim za kakovost in udobje nogavic. Pridobili smo zaupanje milijonov strank, naši izdelki so zdaj na voljo v več kot 40 državah po vsem svetu.

Nogavice Bridgedale.

Majhne stvari štejejo.

Dodaj odgovor