Polnovzmeteno E-MTB KARBO EDGE Olympia

 6.999,00 z DDV

Olympia KARBO EDGE je vrhunsko gorsko kolo, ki s svojo napredno konstrukcijo, geometrijo in tehnologijo presega vsa pričakovanja.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Olympia KARBO EDGE je vrhunsko gorsko kolo, ki s svojo napredno konstrukcijo, geometrijo in tehnologijo presega vsa pričakovanja. Izdelano je iz lahkih ogljikovih vlaken, ponaša se z odzivnim progresivnim vzmetenjem. Z vgrajenim OLI SPORT motorjem, enim najlažjih na trgu, in zmogljivo 900 Wh baterijo, kolo ponuja izjemne dosege. Prilagajanje nastavitev je možno tudi preko pametnega telefona. Višino sedeža seveda enostavno regulirate preko vzvoda na krmilu.

Za zagon pomoči motorja je dovolj le pritisk na pedal, ne da bi bilo treba nujno pričeti z vrtenjem – odziv motorja je takojšen. Kolo je opremljeno z zaslonom, ki vam omogoča spremljanje in prilagajanje klasičnih parametrov; kot dodatek je prikazano tudi stalno poročilo o moči pedaliranja, izraženo v vatih, in ustrezni porabi Wh / km ter druge napredne informacije, kot so stanje celic in temperatura akumulatorja. Za napajanje sistema je bila izbrana prava super baterija Olympia Power Nine, razvita izključno za modele koles Olympia. Zahvaljujoč svoji inovativni tehnologiji ponuja izrednih 900 Wh avtonomije. Baterija je bistveno boljša od konkurence, zahvaljujoč uporabi celic LG 2170, ki jih proizvaja LG Chem (ki so postale znane, saj se uporabljajo za električne avtomobile Tesla).
Testiranja so prinesla zavidljive rezultate. Opravljen je bil test kolesa s kolesarjem, težkim 70kg in z eno polnitvijo je le-ta dosegel cca. 290 km po ravnini. Na hribovitem terenu vam baterija omogoča približno 120 km in 2.400 višincev, če pa poganjate pedala v gorah, lahko ob uporabi 1.-2. ali 3. stopnje pomoči premagate do 4.000 višincev in cca. 85 km.
Specifikacije:
OKVIR Carbon Toray T800 Latex EPS Monocoque Frame, Alloy 6061 Rear Stay
VILICA EXT ERA V2 S 36 29″ 160mm | Boost: 110mm | TAP | T.A: 15mm
VZMETENJE Rock Shox Super Deluxe Select+ Trunnion
MOTOR Oli EDGE [90Nm]
TIP MOTORJA Mid Motor / Torque Sensor
BATERIJA PowerNine 900Wh
GONILKA Fsa/Miche 34T.
MENJALNIK Sram GX Eagle
ROČKE Sram SX Eagle
ZAVORE Shimano BR-MT6120 | 4 Pistons
ROTORJI Shimano RT64 203 / 180
VERIŽNIK Sram PG1210 (11/50)
VERIGA Sram SX Eagle
SEDEŽ Sella Italia Model X Comfort
SEDEŽNA OPORA Cranckbrothers Highline 3
KRMILO X-FEEL
OBROČI Mavic E-Deemax
PNEVMATIKE Vittoria Mazza 29×2,6 TNT-Vittoria Martello 27,5×2,8 TNT
Ne spreglejte: kupljeno kolo boste prejeli sestavljeno in ustrezno nastavljeno, iz tega razloga ni možnosti pošiljanja po hitri pošti – možen je samo oseben prevzem na sedežu podjetja, Prosvetna cesta 6a, Jesenice in po dogovoru tudi v LJ.  Prosimo, da to upoštevate pri oddaji naročila. Prvi servis (po cca 200-300 km) vam naredimo gratis. Za dodatne informacije nas prosimo pokličite ali pošljite sporočilo >

Opcije

Velikost okvirja

S, M, L

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >