Električno mestno kolo NARA Leader Fox

 1.998,00 z DDV

Leader Fox NARA je električno mestno kolo z aluminijastim okvirjem, vzmetenimi sprednjimi vilicami, disk zavorami in 28″ kolesi.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Leader Fox NARA je električno mestno kolo z aluminijastim okvirjem, vzmetenimi sprednjimi vilicami, disk zavorami in 28″ kolesi. Okvir z nizkim vstopom je še posebej primeren za starejše osebe.

Električno kolo NARA je sedaj opremljeno z baterijo 14 Ah (504 Wh) in novim hitrim polnilnikom s polnilnim tokom 3 A (prej 1,8 A), kar znatno skrajša čas polnjenja baterije. Kolo NARA je opremljeno z Bafang motorjem v zadnjem pestu, odlikuje ga izredno tiho in gladko delovanje. Sistem upravljate s preglednim LCD zaslonom in krmilnikom s pritiskom na gumb na krmilu. Polnilec in baterija sta priložena. Domet s popolnoma napolnjeno baterijo je cca 70 – 100 km oz. tudi 120 km.

Doseg električnega kolesa je seveda odvisen od več dejavnikov: teže kolesarja in obremenitve, fizične pripravljenosti kolesarja, stila in narave vožnje, tehničnega stanja kolesa, temperature, smeri in moči vetra. Na doseg vpliva tudi višinski profil proge in značilnosti terena (grobovit ali hribovit teren, pogosti starti itd., ki zmanjšujejo doseg).

Opozorilo: V primeru nepravilnega prestavljanja (uporaba “težkih” prestav pri vožnji v klanec) se lahko krmilna enota v ekstremnih pogojih pregreje. Električna kolesa Leader Fox niso zasnovana za vleko prikolic. To bi zmanjšalo doseg kolesa.

Specifikacije:

Okvir ALLOY 6061
Vilica ZOOM 188AMS,AIR,TRAVEL 65 mm, HYDRAULIC LOCK OUT
Pesto ALLOY, QR
Pnevmatike CST, 47-622
Prednje zavore DISK
Zadnje zavore DISK
Gonilka PROWHEEL, ALLOY, 38T, 170mm
Veriga KMC Z8
Menjalnik S-RIDE
Verižnik 7 SPEED,FREEWHEEL,14-28
Ročke menj. S-RIDE
Teža ~26 kg
Največja obremenitev 120 kg
Prtljažnik ALLOY
Polnilec 36V/3A
Baterija Samsung 36V/14 Ah, Li-Ion, 504Wh
Motor BAFANG, 36V/250W

Ne spreglejte: kupljeno kolo boste prejeli sestavljeno in ustrezno nastavljeno, iz tega razloga ni možnosti pošiljanja po hitri pošti – možen je samo oseben prevzem na sedežu podjetja, Prosvetna cesta 6a, Jesenice in po dogovoru tudi v LJ.  Prosimo, da to upoštevate pri oddaji naročila. Prvi servis (po cca 200-300 km) vam naredimo gratis. Za dodatne informacije nas prosimo pokličite ali pošljite sporočilo >

Opcije

Barva

Grey, Rumena, Srebrna

Velikost okvirja

16,5", 18", 20"

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati.

Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Električno mestno kolo NARA Leader Fox”