Plezalna vrv ENERGY 9,5 mm Unicore SuperEverdry Green Edelweiss

 193,99 258,95 z DDV

Enojna plezalna vrv Edelweiss ENERGY je izjemno lahka, namenjena plezanju na najvišji stopnji. Dolžine 60,70 in 80m, različne cene.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Enojna plezalna vrv Edelweiss ENERGY je izjemno lahka, namenjena plezanju na najvišji stopnji. Primerna za več raztežajno plezanje.
Model ARC (Advanced Rope Control) je zaradi večje varnosti in boljše kontrole na polovici vrvi označen oz. od polovice naprej pleten drugače. Unicore varianta, kar še dodatno poveča varnost in zanesljivost.

Ostale tehnologije:

 • Perform3 – s posebno obdelavo se pri novi generaciji vrvi doseže do 5 g na tekoči meter nižjo težo, za 12,5% se poveča maksimalna sila pri padcu. Pomeni, da je nova generacija vrvi še zanesljivejša.
 • MidRope – sredina vrvi je zaradi varnosti in lažjega rokovanja označena
 • HD Cover – tehnologija površinske obdelave vsakega posameznega vlakna. Vrv je zaradi tega bolj gladka, povzroča manj trenja, rokovanje je lažje. S tem se zmanjša tudi obraba vrvi, življenska doba je daljša.
 • Supereverdry – posebna obdelava vseh vlaken v jedru in plašču. Manjša absorbcija vode, kar pomeni hitrejše sušenje, vrv ne zmrzuje in ostaja lažja.

Specifikacije:

 1. Klasifikacija: enojna vrv
 2. Teža: 58g / m
 3. Standard: UIAA CE EN892
 4. Faktor števila padcev 1,77: 7
 5. Material : Poliamid
 6. Drsenje plašča: 0 mm (UC – unicore tehnologija)
 7. Maksimalna sila pri padcu 1,77: 8,1 kN
 8. Premer: 9,5 mm
 9. Statična raztegljivost: 8,5%
 10. Raztegljivost pri prvem padcu: 34%
 11. Priporočena uporaba: športno plezanje, tekmovalno plezanje

Opcije

Dolžina

, ,

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >