Plezalna vrv CURVE 9,8 mm Unicore Yellow-Green Edelweiss

 139,99 184,99 z DDV

Edelweiss CURVE 9,8 mm je tekoča in lahka vrv za plezalce, ki si želijo napredovati. Dolžine 60,70, 70 ARC in 80m, različne cene.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Edelweiss CURVE 9,8 mm je tekoča in lahka enojna plezalna vrv za plezalce, ki si želijo napredovati. Primerna za več raztežajno plezanje. Model ARC (Advanced Rope Control) je zaradi večje varnosti in boljše kontrole na polovici vrvi označen oz. od polovice naprej pleten drugače. Unicore varianta, kar še dodatno poveča varnost in zanesljivost.

Ostale tehnologije:

 • Perform3 – s posebno obdelavo se pri novi generaciji vrvi doseže do 5 g na tekoči meter nižjo težo, za 12,5% se poveča maksimalna sila pri padcu. Pomeni, da je nova generacija vrvi še zanesljivejša.
 • MidRope – sredina vrvi je zaradi varnosti in lažjega rokovanja označena
 • HD Cover – tehnologija površinske obdelave vsakega posameznega vlakna. Vrv je zaradi tega bolj gladka, povzroča manj trenja, rokovanje je lažje. S tem se zmanjša tudi obraba vrvi, življenska doba je daljša.
 • Supereverdry – posebna obdelava vseh vlaken v jedru in plašču. Manjša absorbcija vode, kar pomeni hitrejše sušenje, vrv ne zmrzuje in ostaja lažja.

Specifikacije:

 1. Kategorija: enojna vrv
 2. Teža: 61g / m
 3. Standard: UIAA CE EN892
 4. Faktor števila padcev 1,77: 9
 5. Material : Poliamid
 6. Drsenje plašča: 0 mm
 7. Maksimalna sila pri padcu 1,77: 8,1 kN
 8. Premer: 9,8 mm
 9. Statična raztegljivost: 9,4%
 10. Dinamična raztegljivost: 37%
 11. Priporočena uporaba: športno plezanje, prosto plezanje, tekmovalno plezanje

Opcije

Dolžina

, ,

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >