Športni nedrček Zbra SILVER White (podpora 5) Zsport

 49,30 z DDV

Vrhunski športni nedrček Zbra SILVER je nadgradnja že uveljavljenih modelov Extreme in Evolution. Na zalogi tudi največje velikosti!

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:
zsport logo

Opis

Športni nedrček Zbra SILVER je nadgradnja že uveljavljenih modelov Extreme in Evolution, modelov z najboljšo podporo prsim na trgu (level 5). Tehnično dodelan in izpopolnjen Zbra Silver ima kot edini v tem segmentu nastavljive naramnice (3 stopnje), kar omogoča optimalno prileganje prsim. Učinkovita termoregulacija je rezultat uporabe še čistejše tkanine coolmax fresh z visoko stopnjo satovja pod prsnim delom. To pripomore k odličnemu dihanju kože pri znojenju ter obenem omogoča kar najhitrejše sušenje.

Nov, tehnološko dodelan dvojni trak težo dojk enakomerno porazdeli na ramena in s tem absorbira težo, eleganten v-izrez na hrbtu pa je tanjši in omogoča še večjo svobodo gibanja. Podložena zadrga spredaj omogoča lažje in enostavnejše zapenjanje ter oblačenje modrčka, mehka podloga preprečuje stik zadrge s kožo. Nedrček je obenem prilagojen za montažo merilca srčnega utripa. Zbra SILVER nudi ženskim prsim največjo možno podporo in udobje. Priporočena uporaba po operaciji dojk. Poleg kvalitetne izdelave in izbranih materialov tudi res odličen design, ki ženskam daje moderen športni izgled.

 
Material: izboljšan, čisti coolmax, lycra – omogoča koži, da regulira telesno temperaturo in odvaja pot navzven od kože.
Zakaj je športni modrček tako pomemben? Zakaj nedrčki Zsport ? Preberite več >

Opcije

OBSEG-KOŠARICA

70B, 70C, 75B, 75C, 80A, 80B, 85B, 85C, 90B, 95B, 75D, 80D, 85D, 90C, 90D, 95C

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati.

Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >