Športni nedrček SOFT TOUCH Black-Pink (podpora 4) Zsport

 42,65 z DDV

Športni nedrček Zsport SOFT TOUCH s stopnjo podpore 4 je novejši model oz. nadgradnja nedrčka RUNLINE in DYNAMIC. Namenjen je predvsem teku.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:
zsport logo

Opis

Športni nedrček Zsport SOFT TOUCH s stopnjo podpore 4 je novejši model oz. nadgradnja nedrčka RUNLINE in DYNAMIC. Nudi odlično oporo vašim prsim pri vseh srednje intenzivnih športih, namenjen pa je dolgotrajnejšim športnim aktivnostim, predvsem teku. Odlična prilagodljivost prsnemu košu. Še izboljšana in učinkovitejša je termoregulacija, rezultat uporabe čistejše tkanine Coolmax, ki omogoča najhitrejše sušenje in dihanje kože ob znojenju. Nov tehnološko dodelan dvojni trak težo prsi enakomerno porazdeli na ramena, eleganten V-izrez na hrbtu pa je tanjši in omogoča še večjo svobodo gibanja. Nastavljiv velcro trak na hrbtni strani. Zunanji šivi, ki preprečujejo draženje in drgnjenje kože. Prilagojen za montažo merilca srčnega utripa.

Material: izboljšan, čisti coolmax, lycra (omogoča koži, da regulira telesno temperaturo in odvaja pot navzven od kože)
Dobavljiva barva: Pink-Black (model na sliki)

Zakaj je športni modrček tako pomemben? Zakaj nedrčki Zsport ? Preberite več >

Opcije

Obseg-košarica

, , , ,

Dodatne informacije

Izdelek ni tisto, kar ste iskali ? Ne oklevajte, pošljite nam sporočilo in skušali vam bomo pomagati. Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >